Щоденна молитва про дитину. Молитва про здоров’я дитини

Про Бога і людину

Бог для людини невіруючої представляється чимось абстрактним. Його асоціюють з вищим розумом. Насправді, як зазначив один проповідник, і сатана підходить під поняття вищого розуму. Як би те ні було, в першу чергу Бога треба асоціювати з Любов’ю – це Його головна якість.

Щоб з розумінням молитися, треба постаратися якомога краще вивчити земне життя Ісуса Христа. А для цього треба читати Євангеліє.

Людина повинна завжди пам’ятати, що він – улюблене творіння Боже, у якого безсмертна душа, і вона дорожча всього того, що є в цьому матеріальному світі.

Але людина – істота, яка збилася з шляху і тепер постійно йде по дорозі проб і помилок, немов загублена вівця; він не здатний без допомоги Бога навіть правильно молитися і приносити добро і мир. Людина повинна усвідомити свою гріховну натуру і духовну бідність і постаратися виправити ситуацію у міру своєї сил і можливостей.

Треба намагатися з усіх сил, щоб у вашому домі завжди звучали щоденні молитви про дітей і сімейне благополуччя.

Господь Сам поніс Свій кривавий хрест і заплатив власним життям за гріхи людські. Тому не треба нарікати і про щось шкодувати.

Є молитви про захист дітей Пресвятої Богородиці, яка, як прародителька Христа, може вимолити для вас допомогу. А молитися завжди треба з вірою, тоді вона не проходить даремно, бо без неї молитва марна. Якщо віра слабка, треба просити у Господа.

Про Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і збережи під покровом Твоїм моїх дітей (імена), усіх отроків, отроковицю і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться. Укрий їх ризою Твого материнства, виконай їх у страху Божому і послуху батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дарує їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському розсуд Твоєму, яко Ти єси Божественний Покров рабам Твоїм.

Матір Божа, введи мене в образ Твого нєбєснаго материнства. Уврачуй душевні і тілесні рани дітей моїх (імена), моїми гріхами завдані. Вручаю дитя моє цілком Господа мого Ісуса Христа, і Твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь.

Щоб Господь чув вас, треба слухати Його. Христос відвертає Своє обличчя від зла. Так як зло – це Його хресні рани. Ми повинні бути добрими і виконувати Божі заповіді, якщо цього не буде, то всі прохання будуть марними і виглядати стануть невиправданої нахабством.