Щоденна молитва про дитину. Молитва про здоров’я дитини

Що говорили Святі Отці про молитву

Не дивно, що прохання батьків за свою дитину може бути розумною, а може і ні.

Апостол про нерозумних молитвах говорив, що іноді людина старанно молиться, але не отримує того, чого хоче. Все відбувається тому, що він просить зовсім не того, що спрямоване на добро.

Святі отці говорили, що треба обережно молитися про зовнішніх долі життя християн. Іноді батьки моляться про одужання безнадійно хворого маленького дитини. Здавалося б, як несправедливо, адже повинні помирати літні люди. Але ні, так вирішив Господь, а Він краще знає, як вчинити.

У таких випадках, як би не важко було батькам, необхідно вчитися смирення, покірності і пам’ятати, що Промисел Божий завжди преблагой.

На все воля Божа

А будь-яку молитву потрібно закінчувати словами Самого Ісуса Христа в Гетсиманському саду, коли Він в останній день свого життя плакав кривавими сльозами і молився Батькові: «Втім, не Моя воля, але Твоя нехай буде так».

Є така розповідь, коли мати відчайдушно молилася про одужання своїх двох синів, які лежали в смертельній гарячці, і Господь по її молитві відкрив їй в тонкому сні майбутнє її дітей, як вони, будучи вже дорослими, в п’яному угарі розгульного вечірки б’ються один з одним і ножами наносять собі смертельні рани.

Крім випадків, коли Господь не дає допомоги у молитві просить, існує і маса інших ситуацій. Наприклад, дитина отримував зцілення саме тоді, коли йому вже нічого не могло допомогти.

Тому завжди треба вірити в те, що щоденна молитва про захист сім’ї і дітей перед Господом буде почута. Читайте кожен день цю сильну молитву про дітей.