Як видати дочку заміж за хорошу людину – молитва, особливості та рекомендації

Для кожної мами питання про те, як видати дочку заміж, щоб вона була щаслива в шлюбі, є самою головною дилемою в її житті. Однак ця проблема легко вирішується за допомогою щирих молитов Богу і святим, яких варто лише попросити про чоловіка для дочки, щоб потім все склалося найкращим чином.

Правила молитви

Навіть найсильніша молитва матері про заміжжя дочки може виявитися лише порожніми словами, якщо вимовляти її бездумно. Тому під час спілкування з Господом і святими слід керуватися деякими правилами, які допоможуть вам бути почутими.

  • Перед тим як почати молитися і просити вищі сили про допомогу, потрібно сходити в церкву, купити там свічки, сповідатися в гріхах своїх, попросити у Бога прощення і подати милостиню нужденним.
  • Під час обряду слід повністю зосередитися на своїх словах, які повинні йти від самого серця і бути повністю прочувствованны.
  • Необов’язково слово в слово запам’ятовувати текст молитви, набагато важливіше вимовляти його, щиро вірячи в те, що прохання буде почута, а бажання здійсниться і принесе тільки користь.
  • Не можна молитися, коли ви знаходитесь в розсіяному стані і ваші думки витають десь ще.
  • Кращий час для обряду — це ранок, коли всі домочадці ще сплять і ви можете повністю сконцентруватися на спілкуванні з вищими силами.
  • Перед тим як молитися, слід умитися, надіти на шию хрестик, поставити перед іконою палаючу свічку і схилити перед ним коліна.
  • Звернення до Миколи Чудотворця

    Так як святий Миколай був батьком трьох дівчат, яких він зміг видати заміж лише після довгих мук, то саме йому варто піднести молитву, щоб дочка вийшла заміж.

    • Прошу тебе, пресвятої Миколу, про улюбленому чаду (повне ім’я дочки) і на тебе уповаю. Допоможи ж доньці моїй скоріше зустріти свого обранця, який був би мірним і чесним, вірним і добрим. І захисти ж чадо моє від заміжжя з чоловіком грішним і хтивим, недбалим і бісівським. Амінь!

    Ще одна молитва до Миколая Чудотворця

    Крім того, на питання про те, як видати дочку заміж за хорошого чоловіка, є ще одна відповідь. В цьому випадку потрібно буде також стати перед образом святого Миколая, запалити перед іконою свічку і вимовити слова молебня.

    • Звертаюся до тебе, Микола Угодник, наш захисник і рятівник. Слізно прошу тебе я допомогти моєї дочки (повне ім’я дочки) дивним знаком у вигляді гарного, доброго чоловіка. Благаю тебе, не прогневайся на молитву мою і не відмов у своїй світлій милості. Нехай же заміжжя чада мого збудеться, а на Небі всі рассудится. Нехай же заміжжя дочки складеться, і все це чудом Божим покластися. Хай буде так в ім’я Отця, і Сина, і Духа святого. Амінь.

    Благання до матінки Матрони

    Якщо ви шукаєте сильну молитву, щоб видати дочку заміж, то краще всього для цього підійде молебень Матрони Московської. Правда, перед тим як вимовляти його слова, слід повністю усвідомити необхідність в ньому. Адже якщо ваша дочка ще молода, недосвідчена і сама не хоче зв’язувати себе узами шлюбу, то молитися про її заміжжя не рекомендується. А якщо, навпаки, дівчина дуже давно мріє про шлюб, але їй не вдається знайти хорошого чоловіка, тоді варто вимовити слова молитви.

    • Слізно благають тебе, пресвята матінка Матрона, прошу тебе про щастя своєї коханої дочки (повне ім’я дочки). Допоможи їй з вибором своїм не помилитися і захисти її від невірних чоловіків і лихих. Пішли ж їй світле заміжжя і довгу шлюбну життя, яка буде протікати по законам Божим. Нехай буде на те твоя воля. Амінь.

    Ще одна молитва пресвятій Матрони

    Але є і ще один варіант того, як видати дочку заміж за допомогою молитви до стариці Матрони. Правда, в цьому випадку потрібно буде попередньо запалити три свічки, куплені в церкві, уявити собі щасливий шлюб доньки з добрим і турботливим чоловіком і тільки потім прошепотіти про себе слова молебня.

    • О, блаженна стариці, матушко Матрона! Прошу тебе, захисти чадо моє ненаглядне (повне ім’я дочки) від згубного заміжжя, а натомість ниспошли їй обранця хорошого. І благаю тебе, нехай буде він не одруженим та не багатим, на важку руку не б’є, та не п’є і не гуляє. Нехай живуть вони щасливо за законами Божими, прославляючи Бога Отця, Сина і Духа святого. Амінь.

    Благання до великомучениці Катерині

    Крім того, на питання про те, як видати дочку заміж за хорошу людину, священнослужителі відповідають, що матерям для цього потрібно помолитися святій Катерині, яка допомагає знайти щастя в шлюбі. Для цього потрібно виголосити перед іконою слова молитви, а по її закінченні попросити у мучениці своїми словами для доньки доброго чоловіка. А звучить молитва так:

    • О, пресвята мучениці Катерино! Ти є обраним Господом посудиною чистоти, стовпом православ’я і нашої представницею і подвижницей, що зараз на святій горі спочиває. Благаємо тебе ми, почуй же голос благання нашої, побачиш, як бідують раби твої, освіти помрачневший розум наш і наділи нас мудрістю. Допоможи ж нам з допомогою благання твоєї перемогти наші плотські бажання і підступи злих духів, і будемо тоді ми за життя і за її результату вільні від ворожих нападів. Просимо тебе, премудра діва, даруй нам усе, чого ми бажаємо для користі нашої, випроси цього у свого коханого Нареченого, Христа Бога нашого. І тоді ми поспішимо вихваляти в молитвах вдячних Господа милосердного і будемо віддавати йому честь і славу нині і повсякчас і на віки вічні. Амінь.

    Змова для одруження дочки

    Крім молитов, також існує змова матері, як видати дочку заміж. Якщо мати прочитає його слова, то той чоловік, що долею з дівчиною пов’язаний, в найкоротші терміни з’явиться в її життя і зробить її щасливою. А щоб подіяв обряд, потрібно буде рано вранці вийти на відкрите місце, стати обличчям до сонцю і вимовити чарівні слова.

    • Далеко-далеко, за морями-океанами, в мідному місті та в дерев’яному теремі знаходиться добрий молодець, що в 10 ланцюгів закутий так на 10 дверей затворен. І лише моє добре слово зможе цього доброго молодця звільнити, і тоді він швидко до судженої своєї примчит. Тому заговорюю я, мати рідна (повне ім’я) цього юнака на любов до червоної дівиці (повне ім’я дочки). І тепер не захочеться йому без неї ні гуляти, ні веселитися, і не зможе він жити тепер без неї навіть у батьківському домі біля своєї матері та батька. Уві сні буде вона йому бути й наяву, бачити він їх буде і в темну опівночі, і в світлий день. Без неї він радості бачити не буде і розраду до нього не прийде. Так моєму слову прийшов кінець, а доньці моїй червоній (повне ім’я дочки) – початок.

    Змова до Господа Бога

    Крім того, є ще один змова, який допоможе вирішити одвічну материнську проблему про те, як видати дочку заміж. Тільки цього разу звернення буде йти до Господа, тому перед тим, як вимовляти слова, слід сходити в церкву, повністю очиститися від сторонніх думок, зосередитися тільки на своєму бажанні бачити свою дочку в щасливому шлюбі. Після цього потрібно буде запалити свічку перед образом Божим, сконцентруватися на її світлі і почати читати заповітні слова.

    • Щиро прошу тебе, Господи Боже, почуй молитву мою. Пригони ти, Господи, мій дім молодцов-удальцов та побільше, бо не варто їм більше бігати на волі. Але не треба нам ні лиходіїв, ні злодіїв, ні нездар, лише вдалі, добрі та вірні потрібні моєї дочки (повне ім’я дочки) в чоловіки. Ті, хто не до вподоби припадуть, потім заберуться геть, а чаду мою ненаглядному один єдиний нехай дістанеться. Нехай здійсняться мої слова. Амінь.