Молитва для пошуку хорошої роботи: текст сильної молитви, особливості прочитання

Матрона Московська

Свята жила в минулому столітті, вона відійшла до Господа в 1952 році. В кінці 90-х канонізована, мощі її зберігаються в Даниловому монастирі. Безліч паломників приїжджають щодня на могилу блаженної стариці, всіх вона чує і допомагає. Православні читають молитви перед іконою про пошук гарної роботи Матрони Московської, просять її заступництва перед Богом. Славиться свята допомогою у дітонародженні, хворобах, складних ситуаціях.

Молитва Матронушке про швидкому пошуку хорошої роботи:

О, блаженна мати Матроно, душею на Небесах перед Престолом Божим предстоящи, тілом же на землі почивающи, і данною ти понад благодаттю различныя чудеса источающи. Зглянься нині милостивным твоїм оком на ни, грешныя, у скорботах, болезнех і гріховних искушениих дні своя иждивающия, утеши ни, отчаянныя, зціли недуги наші лютыя, від Бога нам з гріхом нашим попущаемыя, визволи нас від багатьох бід і обстояний, умоли Господа нашого Ісуса Христа простити нам вся наша провини, беззаконня і гріхопадіння, имиже ми від юності нашея навіть до настоящаго дні і години согрешихом, так твоїми молитвами получивше благодать і велику милість, прославимо в Тройці Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Блаженна стариця залишила після себе живий яскравий приклад життя за заповідями для нині живучих. Господь наділив її даром прозорливості, і вона зробила багато передбачень. Зокрема, говорила, що безліч чудес буде від її чесних мощей, закликала всіх приходити на її могилку.

Молитва Матрони про пошук гарної роботи:

О, блаженна мати Матроно, вислухай і прийми нині нас, грішних, що моляться тобі, навыкшая в усьому житті твоєму приимати і выслушивати всіх стражденних і скорботних, з вірою і надією до твоїм заступництвом і допомогою вдаються, швидка допомога і чудесне зцілення всім подавающи; та не збідніє і нині милосердя твоє до нас, недостойних, маловірних в многосуетнем світі цьому і нигдеже обретающим розради і співчуття у скорботах душевних і допомоги в болезнех тілесних: зціли хвороби наша, визволи від спокус і мучительства диявола, пристрасно воюющаго, помози донести свій життєвий хрест, знести вся тяготи життя і не потеряти у ньому образ Божий, віру православну до кінця днів наших сохранити, сподівання і надію на Бога міцну имети і згадуючи нелицемірну любов до ближніх; помози нам по отшествии з житія цього достигнути Царства Нєбєснаго з усіма угодившими Богу, прославляюще милосердя і доброта Батька Нєбєснаго, в Трійці славимаго, Отця і Сина і Святого Духа, на віки віків. Амінь.

Всіх охочих запрошують в Данилів монастир у Москві помолитися біля мощей. Іноді вихід із ситуації лежить на поверхні, але побачити його можна тільки тоді, коли думки приведені в порядок. У монастирі біля мощей Матрони Московської можна прочитати сильну молитву на пошук гарної роботи, і вона обов’язково принесе свої плоди.