Молитва для пошуку хорошої роботи: текст сильної молитви, особливості прочитання

Господь Ісус Христос

Він був народжений від Пресвятої Діви Марії і Святого Духа в родині простого теслі з Назарета і з малих років працював на тому ж терені, що і праведний Йосип, вскормивший і виховав Його. У 30 років залишив це служіння і почав готуватися до найважливішої події в історії людства – перемоги над смертю.

Жертва, принесена на хресті за все людство, відкрила двері в рай для всіх, бажаючих здобути його. Христос навчав, що по вірі нашій дається нам. Тобто на всі події в житті ми можемо впливати в тій чи іншій мірі, але коли сама ніяк не впоратися – Він прийде на допомогу. Тому перша молитва про пошук хорошої високооплачуваної роботи – Господу:

Царю Небесний, Утішителю, Душе істини, Іже всюди сый і вся ісполняяй, Сокровище благих і життя Подавцю,: прийди і вселися в ни, і очисти ни від всякия скверни, і спаси, Блаже, душі наша.

Благослови, Господи, і допоможи мені, грішному, зробити чи починати мною справу, на славу Твою.

Господи, Ісусе Христе, Сину Єдинородний Безначальнаго Твого Батька, бо Ти рекл єси пречистими усти Твоїми, бо без Мене не можете творити ничесоже. Господи мій, Господи, вірою обсяг в душі моїй і серце Тобою реченная, припадаю до Твоєї благости: помози ми, грішному, се справа, мною чи починати, про Тебе Самому совершити, в ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа, молитвами Богородиці і всіх Твоїх святих. Амінь.