Молитва для пошуку хорошої роботи: текст сильної молитви, особливості прочитання

Дяка за всяку милість Божу

Будь-яку справу потрібно починати з молебню Господу. Православні християни звикли регулярно дякувати Творця за все, дане їм. Для можливості повноцінно працювати потрібно здоров’я, фізична сила, розвинений інтелект, освіта та інше. Все це нам дає Господь, тому треба бути вдячними. Життя непередбачуване, можна втратити працездатність в будь-який момент. Якщо не виходить потрапити в церкву і замовити молебень, потрібно частіше повторювати вголос або про себе: “Слава Богу за все!”. Ніяка сильна молитва на пошук нової хорошої роботи не буде почута, якщо немає подяки Господу за все.

Бог оберігає нас, допомагає і влаштовує все так, щоб наша душа змогла знайти порятунок. Іноді ми настійно вимагаємо, пристрасно хочемо зайняти якусь певну вакансію, але це ніяк не виходить: втрачається паспорт або трудова книжка, по дорозі на співбесіду оббризкає машина або станеться ще яка-небудь неприємність. Варто зупинитися і подумати, чи дійсно це так необхідно або варто взяти паузу і ще раз все добре обміркувати.

Подячна молитва для пошуку хорошої роботи:

Дякуємо Тя, Господи Боже наш, про всі благодіяння Твої яже від перваго віку до цього, у нас, недостойних рабех Твоїх (імена), колишніх, ихже вемы і не вемы, про явлених і неявленных, яже справою колишніх і словом: возлюбивый нас якоже і Единороднаго Твого Сина про нас даті изволивый, уподоб і нас гідні бути Твоея любве.

Даждь словом Твоїм мудрість і страхом Твоїм вдихни фортецю від Твоєї сили, і аще що хотяще або нехотяще согрешихом, прости і не зарахуй, і збережи душу нашу святу, і представ ю Твого Престолу, совість имущу чисту, і кінець гідний чоловіколюбства Твого; і пом’яни, Господи, всіх, хто кличе ім’я Твоє по істині, пом’яни всіх, блага або сопротивная нам хоче: вси бо люди есмы, і всує всяк людина; тому молимося Тобі, Господи, подай нам Твого милосердя велику милість.