Сильна молитва для захисту дітей

Захист від злих людей

Що собою являє молитва про захист дитини від злих людей? Найважливіше, що є в житті будь-якого індивіда, – це його сім’я. Зрозуміло, ми бажаємо, щоб все добре було в її членів. Але ми активний спосіб життя ведемо. Люди один одного оточують в магазинах, на вулицях, на роботі. Тому у кожного є вороги, кожен може зустрітися з людиною, яка випромінює негатив.

Буває так, що колеги по роботі або сусіди дивляться на ваше майно, сім’ю скоса. Тоді вам потрібно молитва для захисту дитини від злих людей.

Від негативних людей, колючих поглядів можна промовляти молитву Богородиці, Ісуса Христа і Матронушке Московської. До Ісуса за заступництвом можна звернутися так:

«Господи Ісусе Христе, сине Божий. Захисти свого раба (називаєте своє ім’я) від помислу ворожого. Захисти мене від чорної заздрості і злих людей. Прожени із душі очі дурні, прокляття і псування. Мій життєвий шлях очисти від зарази, прокази, болі і хвороби, від животіння, томління і гоніння. Всі злочини і гріхи відпусти мені, святого прощення ниспошли мені. Нехай буде так. Амінь!»

Якщо інші люди по відношенню до вас відчувають заздрість, то це одне. Але коли ви помічаєте, що змінилася поведінка вашого чада, ваша донька чи син стали грубіше, дитина стала часто хворіти або в школі знизилася успішність, то це може відбутися через заздрощів навіть друзів. Тут вам просто потрібно молитвою захистити сина, а доньці можна виготовити оберіг від поганих людей і пристріту.

Молебень буде ефективний лише тоді, коли ви будете вірити в краще, і що ваше чадо буде вдалим і щасливим.