Сильна молитва для захисту дітей

Молитва Матрони

Ви коли-небудь читали молитву Матрони про захист дитини? Чудеса, вчинені вірою, досі навіть найрозумніші вчені пояснити не можуть. Але всі вони згодні з тим, що в нашому житті подібні таємничі явища здійснюються. Вітчизняні експерти безліч разів бачили, яку потужність має благання Матрони про малюка.

Що собою являє молитва матері про захист дітей Матрони Московської? Деяким святим Всевишній ще при житті дарував особливу благодать молитися про потреби людей, допомагати їм. Однією з таких святих є блаженна Матрона Московська. Вона від народження була сліпою, але Творця дуже любила, за що Він подарував їй внутрішній зір.

Матронушка своїм благочестивим життям здобула велику кількість благодатей, і одна з них – благати про здоров’я малюків. До праведної Матрони часто приходять матері з благанням зцілити чадо, наставити на шлях, і всім матінка допомагає.

Допомагає свята матінка вирішувати й інші проблеми, пов’язані з дітьми. Чудотворна молитва милостивої Матрони Московської про захист дітлахів звучить так:

«О, благоденствующая мати Матроно, на небеси душею предстоящи перед престолом Божим, на землі ж почивающи тілом, і цією благодаттю ти з вище истоющи різні дива!

Нині зглянься милостивим оком твоїм на ни, грішних, у хворобах, скорботах і спокусах бісівських свої дні иждивающих, утеши відчайдушні ни, зціли наші недуги лютыя, попущаемые від Бога гріхом нашим, визволи нас від багатьох обстояний і скорбот і умоли Господа нашого Ісуса Христа всі наші провини, провини і гріхопадіння простити нам.

Як ми від нашея юності навіть до години і дні цього согрешихом, так твоїми ж молениями, получивше благодать і велику милість, прославимо Бога єдиного в трійці – Отця і Сина, і Святого Духа, і нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь».