Як прийти до Бога — особливості, способи та рекомендації

Прийняти Його

Прийняти Ісуса — значить визнати, що людина грішна, звернутися до Бога і покаятися в своїх гріхах. Покаяння означає не тільки про своїх проступках шкодувати, але і з ними в кінцевому підсумку опанувати. Не завжди це легко, але Бог бачить людське серце, бачить, якщо він думає, що це серйозно, і Він сам допомагає подолати речі, які лежать між людиною і Їм. Віруючий може довіряти Ісусу, що Він візьме його життя в свої руки, простить гріхи і що людину Бог зробить таким, яким хотів бачити. І мало просто усвідомити розумом, що Ісус Христос є Син Божий і що він помер за людські гріхи. Потрібно прийняти Христа вірою і рішенням своєї волі.

Примиритися з Богом

Як виглядають Ваші нинішні стосунки з Богом? Ви в будь-який момент можете звернутися до Нього – в здоров’ї і горе? Якщо ні, то в чому-то є перешкоди. Це схоже на спілкування з людьми. Якщо у людини є з ким-то прохолодні відносини, і у нього немає вільного часу для їх розвитку, так він розуміє, що то існують якісь перешкоди. Якщо він хоче відновити спілкування з зацікавленим у тому ж людиною, потрібно усунути перешкоди — пробачити і попросити вибачення.

В Біблії затверджується, що між кожною людиною і Господом лежить перешкоду у вигляді гріха. І Христос став мостом через прірву між Богом і людьми. Кожен з нас зробив чимало речей, які знаходяться в протиріччі з Богом. Таким чином, якщо ми йдемо за Ним, ми повинні визнати, що необхідно перешкоди у відносинах з Них усунути, щоб ми з Ним могли б жити. Наприклад, те, що ми до сих пір жили по-своєму і з Богом не вважалися.