Молитва від невдач: тексти і правила читання

Як молитися і кому?

Як ми з’ясували, найсильнішою молитви від невдач не існує, а те, що можна знайти на різних сайтах – обман. Під чудодійними молитвами ховаються змови, які ніякого відношення до Бога і Його допомозі не мають.

Але це не означає, що молитися не треба, мовляв, безглузде заняття раз спеціальної молитви немає. Відкриємо таємницю: вона і не потрібна, якась особлива молитва, крім серцевої щирою. Коли людина, на думку Бога, потребу в чомусь, то досить своїми словами попросити бажане, і Господь подасть милостиню.

І ще: деколи вистачає самої короткої, але полум’яної молитви, яку Бог почує. Все залежить від того, наскільки щиро молиться, хто просить, і яка ступінь необхідності його в тій чи іншій речі. З точки зору Бога, а не самого молиться, звичайно ж.

Що необхідно для молитви від невдач? Точніше, для допомоги в цьому питанні по молитві?

  • Віра в промисел Божий, бо невдачі, якими б складними вони не здавалися, посилає Господь. Згадайте Іова Багатостраждального, як відчував його Спаситель, і врешті-решт, він став святим. Нам до святості дуже і дуже далеко, але смирятися перед Господом і вірити Йому просто необхідно.

  • Щира молитва, про неї ми говорили вище. Така молитва називається “криком”, бо людина вже просто кричить про допомогу. Необов’язково кричати вголос, мається на увазі внутрішній крик.

  • Звертайтеся до самого Господа, Богородиці та святих угодників. Як це зробити, і які молитви існують читайте нижче.