Молитви, обереги та ікони для захисту будинку від злих людей

Православні ікони

Один із найпотужніших інструментів захисту будинку від злих людей – ікона. В житло будь-якого віруючого людини повинні бути образи святих. Якщо ви боїтеся недоброзичливців, вам потрібно розмістити в будинку такі ікони:

  • Семистрельная – це найсильніша ікона для захисту будинку від злих людей. Для того щоб уберегти помешкання від псування і пристріту, рекомендується розмістити цей образ над вхідними дверима. Також це буде відмінним подарунком на новосілля для дорогих вам людей. Віруючі люди стверджують, що після появи в будинку Семистрельной ікони Божої Матері деяких людей ніби відвернуло від їх помешкання.
  • Остробрамська – цю ікону Божої Матері потрібно вішати навпаки Семистрельной (тобто напроти дверей). Крім того, що вона буде захищати житло від недоброзичливців, вона буде благословляти вас, коли ви кудись йдете з дому.
  • Святитель Спиридон Триміфунтський – ікона, що оберігає будинок від злих людей, а також допомагає у всіх господарських справах. Перед цим чином можна молитися про здійснення вдалих покупок (наприклад, побутової техніки або меблів), а також про пошук житла.
  • Неопалима Купина – захищає майно і життя домашніх від посягань злочинців. А ще вона оберігає оселю від пожеж. Тому, якщо ви живете в дерев’яному будинку або старому будові, де є проблеми з проводкою, обов’язково обзаведіться цим образом.
  • Ікона Іоанна Воїна – захищає будинок від заздрісників, а також від посягань грабіжників.
  • Святий Микита Новгородський – дуже сильна ікона від злих людей у будинку. Вона захищає не тільки від візиту недоброзичливців, але також від будь-якого впливу за допомогою чорної магії. Також вона допоможе впоратися з постійними сварками і нервової атмосферою в квартирі.
  • Непрохідна двері – це зображення Божої Матері, що захищає вхід в храм. Повісивши таку ікону поруч із вхідними дверима, ви назавжди отвадите недоброзичливців і заздрісників від вашого будинку.
  • Непрохідна стіна – ще одне зображення Божої Матері, рятує від будь-яких домашніх проблем і напастей.

Яка ікона захищає будинок від злих людей? Невтаємниченій людині не так просто розібратися в різноманітті святих образів. Ви не помилитеся, якщо виберете в якості оберега для свого житла будь-яку ікону із зображенням Богородиці, адже до неї можна звернутися абсолютно з будь-яким проханням. Головне – це ваша щира віра.