Біблійні пророцтва: короткий огляд, пророкування про кінець світу і три пророцтва справдилися

Пророцтва з Євангелія

Останні біблійні пророцтва, які сьогодні часто цитують священнослужителі, віщуни і ворожки, містяться в Євангелії. З ним можна зробити висновок, що вже з приходом на землю Ісуса Христа Кінець Світу став неминучим. Саме Христа багато хто сприймає як того пророка, який був передбачений ще древніми старцями.

Всі проповіді і повчання Ісуса – це важливі слова напередодні Апокаліпсису. Син Божий вчив людей пильнувати і не забувати про те, що останній день підкрадеться непомітно. Кожен у цей момент буде відповідати за те, що встиг зробити в житті. Причому Христос говорив, що будь-яке зло, заподіяне ближнього, буде розглядатися як зроблене Йому. А тому в земному житті люди повинні творити тільки добро, щоб у годину Страшного Суду почати нове життя.

Ознаки Апокаліпсису

Біблійними пророцтвами, які збулися, вважаються ознаки насувається Апокаліпсису. Вони добре відомі у світі:

  • повсюдне поширення слова Божого;
  • засилля зла;
  • численні війни.

Окремо виділяється і ще одне пророцтво, що стосується духовного рівня людей. У ньому сказано, що перед закінченням ери людства буде вітатися прив’язка до всього земного. Люди відмовляться від шляху духовного розвитку, а норми моралі остаточно “розмиються”.