Молитва за ворогів і недоброзичливців: тексти, правила прочитання і чистота помислів

Допомога в роботі

Молитви про ворогів і недоброзичливців на роботі допоможуть справлятися з поставленими завданнями, підтримають у спілкуванні з співробітниками, яким би складним воно не виявилося. Адже далеко не у всіх на роботі складаються дружні відносини між колегами.

Така православна молитва за ворогів і недоброзичливців дасть сили для виконання вимог начальства, так як і за своїх керівників також слід молитися.

Господи Ісусе Христе, Сине Божий. Допоможи мені очиститися від злісної заздрості ворожої і не допусти до мене скорботні дні. Вірую в тебе свято і старанно молю про прощення. В гріховних помислах і порочних справах, забуваю про православній вірі. Прости мене, Господи, за гріхи і не карай шибко. Не прогневайся на ворогів моїх, але поверни їм заздрісну сажу, напущенную злими людьми. Нехай буде воля твоя. Амінь.

При виникненні проблем і труднощів на місці роботи правильніше звернутися до допомоги сильних молитов. Їх тексти спеціально призначені для цієї мети. Адже давно зрозуміло, що зло не можна перемогти його ж методами. У нравоучениях говориться, що тільки добра під силу впоратися з цим завданням.

На сторінках молитовника можна знайти різновиди сильних текстів молитов за ворогів і недоброзичливців. У православ’ї вони адресовані Господу. З допомогою такого звернення можна отримати допомогу в складній ситуації. Головне, щоб в душі була щира віра в те, що допомога обов’язково прийде. Не рекомендується гнівити Творця, висловлюючи несерйозні прохання.

Боже, очисти від усякого зла, душі моєї грішної гніздиться зола. Від пліток і визволи від чорної заздрості, до тебе припадаю з молитвою церковної. Амінь.

Читаючи молитву для захисту від поганих людей, людина просить і вберегти його від пліток, і просунутися по кар’єрних сходах. Такі слова можуть бути звернені до Богородиці, яка обов’язково почує щирі прохання. Небесна Цариця не допустить зла від людей, які приходять з нечистими помислами. Вона захистить молящего своєї святої захистом.

Такі молитви треба читати перед іконою Богоматері, сконцентрувавшись не на персоні недоброзичливця, а на тій святині, яка зображена. Важливо не відчувати негативних почуттів до кривдника, а намагатися пробачити його і побажати добра. У цьому і криється найбільша істина православної віри.

Про Пречиста Матір Господа нашого, Всецарице! Почуй многоболезненное і щире воздыхание Раби Божої (ім’я). Смиренно предстою я перед образом твоїм, про допомогу і захист підносячи молитву. Зверни увагу на стогони мої і не залиши мене без своєї підтримки в мій важкий життєвий годину. Так як кожна птиця крилами своїми закриває своїх пташенят від загроз, так і ти покрий мене своїм захисним покривом. Стань моєю надією у дні випробувань, допоможи люті скорботи пережити і зберегти свою душу. Всели силу в мене, щоб встояти перед вражьими нападками, дай терпіння і мудрість, щоб приймати правильні рішення, не дозволь розпачу і слабкості заволодіти душею моєю. Нехай засяє наді мною твій блаженний світ і освітить мені він мій життєвий шлях, прибираючи з нього всі перешкоди і пастки, розставлені злими людьми і диявольськими силами. Зціли, Пресвята Богородице, мої душевні і тілесні хвороби, освіти мій розум, щоб я могла приймати правильні рішення і протистояти своїм ворогам, видимим і невидимим.Молися за мене, небесна Цариця, перед своїм Сином, Господом нашим Ісусом Христом. Вірую в милість твою і сподіваюся на твою допомогу, прославляю тебе у своїх молитвах. Амінь.