Біблія і наука: біблійні чудеса, наукові пояснення, подібність і протиріччя

А що насправді?

У 2013 році шведські та французькі вчені отримали Нобелівську премію за відкриття бозона Хіггса. Його ще називають “часткою Бога”. Вся справа в тому, що цей самий бозон підтверджує за допомогою науки історію Біблії. Точніше, історію створення світу. Давайте звернемо увагу на кожен із днів більш докладно.

Спочатку було слово

Біблія починається з цієї фрази. Тобто, спочатку не було нічого, окрім хаосу. А що таке хаос, багато хто пам’ятає з уроків фізики. Це коли всі частинки знаходяться в однаковому положенні. Тобто, сама матерія існує, але ніяких форм вона не має.

І над усім цим, згідно з Біблією, командував Дух Божий. Наскільки ми знаємо, Бог представляється у християнському вченні троичным: Отець, Син і Святий Дух. У Бога є все, це не якась абстрактна матерія. Це особистість, самодостатня, незалежна і має всі блага.

Навіщо ж Богу знадобилося створити світ, якщо у нього все є? З любові своєї, Господь захотів це зробити.

Земля, згідно з логікою атеїстів, виникла з нізвідки. Спочатку її не було від слова “взагалі”. А потім раз і з’явилася, як по чарівництву. Та й взагалі, як вони стверджують, не міг Господь за одну добу створити землю, це ж нереально.

І тут прості люди губляться, адже добу – це дуже мало. Всього лише 24 години, чи їх вистачить, щоб створити цілу планету. Нехай абсолютно темний і порожній, але все ж.

Під словом “доба” малися на увазі не звичні нам 24 години. Не дарма ж кажуть, що в Бога один день як тисяча років, і тисяча років як один день. Для того щоб створити землю, Господу спочатку довелося попрацювати над Всесвіту. Розташувати планети таким чином, щоб їх гравітаційне поле не впливало на земне.

Поява самої землі – дуже цікавий процес. Коли вчені, які займаються відкриттям бозона Хіггса, працювали над його отриманням, світ завмер. Ніхто не знав, йому призведе таку цікавість фізиків. Справа в тому, що цей бозон ніщо інше, як маленька чорна діра. І частина вчених побоювалася, що при зіткненні частинок на величезних швидкостях, а саме так планувалося отримати наш бозон, виникне величезна чорна діра, яка веде до знищення планети. Дірки не вміють віддавати, вони можуть тільки поглинати, бо є хаотичною матерією.

Наша земля зародилася з маленької чорної діри. У ній відбувся значний нагрів, потім вибух, і з’явилася крихітна планета. За кілька хвилин вона досягла таких розмірів, які має і донині. Усе це було доведено на прикладі бозона Хіггса, а це свідчить про те, що наука і Біблія про створення світу говорять одне і теж.