Сильні молитви від чаклунів і злих людей

Які існують молитви від чаклунів? Як їх треба читати? Відповіді на ці та інші питання ви знайдете в статті. Ким-небудь насланная псування або лихе око – це ні що інше, як злісне дію заздрісників і недоброзичливців. Ворожа чаклунська сила може бути знищена за допомогою молитовного слова. Всевишній і його Угодники оберігають нашу душу грішну, прощаючи всі помилки. Деякі вельми дієві молитви від чаклунів розглянемо нижче.

Моментальна захист

Багато бажають знати, які є від чаклунів молитви. Ви відчули на собі чужий негатив? Відвідайте православну церкву, іконам Ісуса Христа, Миколи чудотворця і праведної Матрони Московської поставте 3 свічки. Якщо вам відомо ім’я злого людини, не відправляйте йому міць чаклунську. Просто про його Здоров’я подайте звичайну записочку, промовив про себе ці рядки: “Ворогові здравія бажаю, а не згасання. Амінь.”

Купуйте ще 12 свічок, зазначені вище ікони, наберіть води святої і повертайтеся додому. Далі сядьте за стіл в будь-який зручний для вас час і запаліть свічки. Поруч додайте склянку зі святою водою та ікони. Подумки уявіть собі злого незнайомого чаклуна, як би обриваючи його мережі сатанинські.

Те ж саме стосується і ворога, якого ви добре знаєте. Не потрібно йому слати прокляття. Краще той же час вибачте його, і тоді Всевишній помилує вас. Після кілька разів прочитайте таке благання:

“Господи Христе Ісусе, сину Божий. Пощади чаклунів і моїх ворогів, скорботними болями не карай їх. Захисти мене від жахливих слів, тих, що проговорюються вустами. Від злих людей збережи мене, допоможи оговтатися від горя. Моїх дітей від них захисти. Твоя воля нехай буде. Амінь.”

Потім задуйте свічки, викиньте недогарки, перехрестіться і випийте святу воду. Це моління неодноразово допомагало тим, хто намагався, звертаючись до Творця, вберегти себе від магічних чар злісних людей.