Як вимолити дітей у Бога: щира віра, тексти і правила читання молитов

Прагнення до продовження власного роду властиво кожному живе в цьому світі людині. Рано чи пізно обов’язково настає період в житті, в якому люди відчувають гостру потребу в дітях, бажання передати нащадкам свій досвід і знання. Замислюються і про продовження себе на цій Землі. Але, на жаль, далеко не в кожних стосунках чоловіка і жінки трапляється таїнство зачаття.

У чому потрібно переконатися перед тим, як звернутися з молитвою до Всевишнього?

Перед тим як молити Бога про дитину, слід задуматися, чи потрібно це робити. Таїнства зачаття і народження – великий божий дар для кожної віруючої людини. Проте не всі сім’ї готові прийняти цей дар Божий. Для того щоб стати батьками, недостатньо миттєвого бажання, потрібно моральна готовність, особливий духовний стан. Якщо цього немає, замислюватися про те, як вимолити дітей у Бога, не потрібно. Господь дарує спадкоємців тоді, коли прийде час.

Крім душевної готовності до продовження роду важлива і фізіологічна можливість зачаття. Нерідко перешкоджає настанню вагітності зовсім не воля Господа, а наявність якого-небудь захворювання, багаторічна зловживання БАДами, спортивними добавками і дієтами. Тому перед тим як просити Бога про дитину, потрібно пройти медичне обстеження.

Також необхідно розуміти, що бажання обзавестися нащадками має бути обопільним, як і готовність до цього. Якщо молоді люди одружилися не так давно і в принципі не готові до появи нащадків, але на них тиснуть рідні та близькі люди, то немає необхідності просити Господа про допомогу. Щирості в такій молитві не буде, відповідно, і дітей Господь не пошле.