Біблійні пророцтва: короткий огляд, пророкування про кінець світу і три пророцтва справдилися

Біблійні пророцтва про останні дні людства відомі з незапам’ятних часів. Кожен рік з’являються чергові пророкування про те, що Страшний Суд вже близький, і людям пора подумати про душу. Людство настільки звикло до них, що думки про Апокаліпсис вже не здаються жахливими. Але останнім часом навіть священнослужителі стали твердити, що біблійні пророцтва про Кінець Світу збулися, а значить, людські дні полічені. Чи це Так? І що насправді вони мають на увазі, кажучи про закінчення часів?

Біблійні пророцтва. Що це таке?

Прийнято вважати, що пророцтва – це різновид передбачень про майбутнє, записані і передані нащадкам. У випадку з Біблією необхідно більш широко дивитися на проблему. У християнстві під біблійними пророцтвами розуміється будь виклад істини Богом через спеціально обраних праведників. Божественна істина може бути у вигляді:

  • викриття;
  • настанови;
  • пророцтва.

Християни, в тому числі і юдеї, стверджують, що на сьогоднішній день всі біблійні пророцтва збулися. І це є прямим доказом існування Бога і його сили. Скептики, котрі ретельно вивчали Біблію, впевнені, що спочатку всі пророчі формулювання досить розмиті, двозначні і наповнені алегоріями. Тому складно судити про їх істинному значенні і значенні.

Як би те ні було, але біблійні пророцтва про Кінець Світу займають з кожним роком все більше розумів. Вони в буквальному сенсі слова вражають схожістю зі всім, що відбувається в нашому світі сьогодні.